ZABAVA I DRUZENJE | ZAR NIJE NAJBITNIJE NA SVIJETU DA SE COVJEK ZABAVI DA PRONADJE SAMOGA SEBE A TO VAM OMOGUCAVA NAS I VAS FORUM DRAGUNJA |
Ovdje se druzimo | Zaboravite granice na ovom forumu ih nema Ovdje svako ima pravo na svoje misljenjeJedino nije dozvoljeno vrijedjati bilo kogaOvdje vlada demokratija |
|
| MUJO I HASO | |
| | Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 198 Datum upisa : 18.01.2009
| Naslov: MUJO I HASO Sre Jan 21, 2009 11:41 am | |
| Fata se u spavaćoj sobi "troši" sa svojim švalerom, kad se iz predsoblja kuće čuje: • Fatooo, stigao sam kućiiii! Brže-bolje, ona švaleru kaže: • Stani u ugao i ne mrdaj ni za živu glavu, jasno? Kad je švaler stao u ugao, Fata uzme bočicu ulja i prolije po njemu, a zatim istrese po njemu i čitavu kutijicu pudera. Ulazi Mujo, a ona će: • O, dragi baš dobro da si stigao, znaš, kod Ibrovih sam videla grčku statuu u spavaćoj sobi pa sam odlučila i ja nama nabaviti jedan, što kažeš, aa? • Pa... nije loše, mislim... Isto veče, Fata i Mujo legli, a "statua" sve vreme nepomično stoji. Posle nekog vremena, baš kad je "statua" pomislila da se može malo opustiti, Mujo ustaje iz kreveta, odlazi prema kuhinji i vraća se sa mlekom i keksom, prilazi "statui" i kaže: • Uzmi, kad sam ja bio "statua" kod Ibrovih, niko mi ništa nije dao! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: MUJO I HASO Sre Jan 21, 2009 11:41 am | |
| Ide Mujo s dve kante pune riba kad ga presretne lovočuvar. • Imaš li ti ribolovačku dozvolu? - upita on. • Nemam, jebiga... • To će te onda skupo koštati! - reče lovočuvar. • Neće, odvrati Mujo... jer su to moje ribe. • Kako tvoje? - začudi se lovočuvar. • Lepo - odgovori Mujo. - Ja ih svako jutro donesem ovde na jezero da se malo naplivaju i kada ih zovnem one skoče nazad u moje kante i ja ih nosim kući. • Nemoguće - odgovori lovočuvar - to još nisam video, al' verovaću ti ako mi to pokažeš. • Dobro - kaže Mujo i krene prema jezeru, izvrne kante, a ribe veselo otplove. Posle kraće pauze pita lovočuvar: • Onda? • Šta "onda"? • Pa hoćeš li ih zvati? • Zvati koga? • Pa ribe... - nastavi lovočuvar. • Kakve ribe? | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: MUJO I HASO Sre Jan 21, 2009 11:43 am | |
| Voze Haso i Mujo hladnjaču. Dođu do mosta ispod koga ne mogu da prođu jer je prikolica višlja za nekih pet cm. Kaže Hasa Muji: • Bolan, šta ćemo? Ne postoji drugi put. • Ništa, moraćemo da štemujemo most za tih pet cm. • Al' si ti lud, pa je l' znaš koliko nam vremena treba za to. • Pa je l' imaš ti neku drugu ideju? • Imam. Hajde da ispustimo gume. • Jesi glup, nama fali gore a ne dole. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: MUJO I HASO Sre Jan 21, 2009 11:45 am | |
| Otišao Mujo u lov na zečeve. Nanišani jednog zeca, zec uteče, a oko koje ga je pratilo, ostane u X-položaju. Naiđe drugi zec, i sad Mujo nanišani drugim okom. I ovaj uteče, te Muji i drugo oko koje ga je pratilo, završi u X-položaju. I tako Mujo postade razrok. Haso i Suljo, kad videše Muju tako zrikavog, odmah nazvaše doktora. Doktor im reče: • Ništa vi ne brinite. Samo mu stavljajte jaja na oči svaki dan, i biće sve u redu. Par dana kasnije sreo doktor Hasu i Sulju, pa ih upitao kako Mujine oči. Haso i Sujo odgovoriše: • Mujo umro. • Kako umro?! • Vi ste nam rekli da mu stavljamo jaja na oči. Mi teglili, i teglili, ali od pupka dalje nije htelo! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: MUJO I HASO Sre Jan 21, 2009 11:46 am | |
| Mujo i Haso kod psihijatra: • Je li, Haso, je l' vidiš nešto čudno na meni? - pita psihijatar. • Nemate uši. • Šta ti meni bre, nemam uši?! Marš napolje! Izaš'o Haso napolje i kaže Muji: • Mujo, ako te pita vidiš li nešto čudno na njemu, NIKAKO ne govori da NEMA UŠI! Uđe Mujo, a psihijatar ga pita: • Je li, Mujo, je l' vidiš nešto čudno na meni? • Nosite kontaktna sočiva. • Odlično! Kako ste primetili? • Da imate uši, nosili bi naočare! | |
| | | zorancina
Broj poruka : 8 Godina : 60 Lokacija : Svabija Datum upisa : 27.01.2009
| Naslov: posao Čet Feb 26, 2009 9:08 pm | |
| MUJO DOLAZI MUJO KOD SVABE DA TRAZI POSAO PA MU KAZE JA SE ZOVEM MUJO I DOLAZIM IZ BISNE JEDNE BIVSE JUGOSLOVENSKE REPUBLIKE A SVABO CE NATO:JESTE LI VI ONAJ NAROD STO NE VOLITE DA RADITE? A MUJO CE ONAKO U STRAHU DA GA SVABO NE OTKACI, MA NE TI STO NE VOLE DA RADE SU CRNOGORCI A MI BOSANCI SMO "GLUPI": | |
| | | Todor
Broj poruka : 30 Godina : 61 Lokacija : Lyss CH Datum upisa : 24.01.2009
| Naslov: Re: MUJO I HASO Ned Mar 15, 2009 3:06 am | |
| RADIJO HASO NESTO NA KROVU I OKLIZNE MU SE.PADAJUCI ZAKACI SE ZA OLUK.ONAKO VISECI POCNE DA DOZIVA FATU:FATOOO,NEMOJ STAVLJATI MESO U SUPU,DANAS CU RUCAT U BOLNICI. | |
| | | Todor
Broj poruka : 30 Godina : 61 Lokacija : Lyss CH Datum upisa : 24.01.2009
| Naslov: Re: MUJO I HASO Ned Mar 15, 2009 3:13 am | |
| UCENICI U SKOLI UCILI SLOVO P TE CE UCITELJICA:DJECO,JELI ZNA NEKO NEKU RIJEC A DA POCINJE SA SLOVOM P.NARAVNO PERICA DIZE RUKU.NEMOZES TI PERICA,RECE MU UCITELJICA,JOS NISI DOVEO RODITELJE NI ZBOG SLOVA K!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MUJO I HASO | |
| |
| | | | MUJO I HASO | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |